Bericht versturen
news

Wat is een terminal? Detailleert de terminal en het type

November 7, 2019

Wat is een terminal? Details van de terminal en het type wat een terminal is? Een terminal is een component die een batterij aan een externe leider aansluit. In elektrotechniek, verwijst de terminal naar de terminal, die ook de terminal wordt genoemd. Het type is etc. verdeeld in enig gat, dubbel gat, contactdoos, haak, enz., van materiaal, verkoperen, koper het galvaniseren, koper, aluminium, ijzer. Hun rol is hoofdzakelijk elektrosignalen over te brengen of elektriciteit te leiden.

In het project dat, is het de interface voor het post-postproject en de pre-begraven faciliteit voor het project van de post-postinterface wordt gereserveerd.

De bedradingsterminals zijn wijd gebruikt op diverse gebieden, en aangesloten in de transmissie van elektrosignalen en elektrogeleiding, daardoor verminderend de werkbelasting en de productiekost, brengend gemak aan productie en gebruik, en vermijdend vele problemen. Daardoor bereikend het doel om de productstructuur te vereenvoudigen en productiekosten te besparen.

Penghui is een professionele die schakelaar R&D, fabrikantenproducten in mededelingen, veiligheid controlerende, automobiel, medische, luchtvaart, militaire en andere gebieden worden gebruikt. In het verleden de 12 jaar, hebben de producten de internationale IOS certificatie overgegaan, en goed - ontvangen door klanten, productkwaliteit geweest. Kan me tot nauwkeurig onderzoek bevinden. Een rijkdom die aan schakelaarproducten, op u wachten om online te kopen.